Producten van CSP Int. Fashion Group SpA

1 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Adelle Panty
Adelle Panty
Panty in 20 denier met een all-over stippen patroon. De panty heeft een hogere tailleband zodat deze goed blijft zitten en een zachte boord voor extra draagcomfort. Samenstelling: 91% polyamide, 9% elasthan
€ 14,95
All Colors 120 Legging
All Colors 120 Legging
Zeer dekkende (winter) legging in 120 denier met een lichte, subtiele glans. Gemaakt in 3D technologie en daardoor super-elastisch. De legging heeft platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. Ook verkrijgbaar in de laatste...
€ 16,95
All Colors 120 Panty
All Colors 120 Panty
Zeer dekkende (winter) panty met een lichte, subtiele glans. Gemaakt in 3D technologie en daardoor super-elastisch. De panty heeft platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. Ook verkrijgbaar in de laatste modekleuren....
€ 16,95
All Colors 50 Legging
All Colors 50 Legging
Dekkende legging in 50 denier met een lichte, subtiele glans. Gemaakt in 3D technologie en daardoor super-elastisch. De legging heeft platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. Ook verkrijgbaar in de laatste modekleuren....
€ 13,95
All Colors 50 Panty
All Colors 50 Panty
Dekkende panty in 50 denier met een lichte, subtiele glans. Gemaakt in 3D technologie en daardoor super-elastisch. De panty heeft platte naden en een katoenen kruisje voor extra hygiene. Verkrijgbaar in de modekleuren van het seizoen....
€ 13,95
All Colors 50 Slim Fit Panty
All Colors 50 Slim Fit Panty
De All Colors Slim Fit panty is een moderne, shapende panty die een licht figuurcorrigerend effect geeft aan het been, de buik, billen en heupen. De dikte van de panty is 50 denier en is dus dekkend. De panty heeft platte naden en een...
€ 16,95
All Colors Cotton kniekous
All Colors Cotton kniekous
Maillot van biologisch katoen, zeer zacht en aangenaam om te dragen. Geverfd met huidvriendelijke kleurstoffen die vrij zijn van zware metalen.
€ 11,95
All Colors Cotton Maillot
All Colors Cotton Maillot
Maillot van biologisch katoen, zeer zacht en aangenaam om te dragen. Geverfd met huidvriendelijke kleurstoffen die vrij zijn van zware metalen.
€ 22,95
All Colors Cotton No Show Sock
All Colors Cotton No Show Sock
€ 8,95
All Colors Cotton Sok
All Colors Cotton Sok
Sok van biologisch katoen, zeer zacht en aangenaam om te dragen. Geverfd met huidvriendelijke kleurstoffen die vrij zijn van zware metalen.
€ 8,95
All Colors Lace Panty
All Colors Lace Panty
Samenstelling: 91% polyamide - 15% elasthan
€ 19,95
All Colors Sheer Panty
All Colors Sheer Panty
Samenstelling: 85% polyamide - 15% elasthan
€ 12,95
Aster - Spaghetti Top
Aster - Spaghetti Top
Samenstelling: 65% viscose - 30% polyamide - 5% elasthan
€ 49,95
Aster Tank Top
Aster Tank Top
Samenstelling: 65% viscose - 30% polyamide - 5% elasthan
€ 49,95
Bas Chic Up 15 Kous
Bas Chic Up 15 Kous
Transparante stay-up kous in 15 denier met een subtiele satijnglans en een luxe kanten boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Samenstelling: 87% polyamide -...
€ 13,95
Bas Chic Up 30 Kous
Bas Chic Up 30 Kous
30 denier stay-up kous met een luxe, bewerkte kanten boord. Half dekkend en met een subtiele satijnglans. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Samenstelling: 85%...
€ 14,95
Bas Chic Up 50 Kous
Bas Chic Up 50 Kous
50 denier dekkende stay-up kous met een matte optiek en een luxe kanten boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Samenstelling: 93% Polyamide - 7% elasthan
€ 14,95
Bas Cloe Kous
Bas Cloe Kous
Transparante stay-up kous met een patroon van polka dots en een brede kanten boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Samenstelling: 90% polyamide - 10% elasthan
€ 22,95
Bas Geo Up 8 Kous
Bas Geo Up 8 Kous
Zeer transparante stay-up kous in 8 denier met een subtiele satijnglans en een zachte, glanzende boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Het onzichtbare...
€ 13,95
Bas Lycia 15 Kous
Bas Lycia 15 Kous
15 denier transparante jarretelkous (hold-up) met een subtiele satijnglans en een brede boord. Deze kous moet gedragen worden in combinatie met een jarretelgordel. Samenstelling: 94% polyamide - 6% elasthan
€ 9,95
Bas Prestige Up 15 Kous
Bas Prestige Up 15 Kous
15 denier transparante stay-up kous met een subtiele satijnglans en een extra brede kanten boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Uitdagend en geraffineerd!...
€ 22,95
Bas Riga Up 20 Kous
Bas Riga Up 20 Kous
20 denier transparante stay-up kous met een subtiele satijnglans en een glanzende boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. De kous heeft een naad achterop het...
€ 16,95
Sale
Bas Secret 15 Kous
Bas Secret 15 Kous
15 denier transparante jarretelkous (hold-up) met een subtiele satijnglans en een brede kanten boord. Deze kous moet gedragen worden in combinatie met een jarretelgordel. Uitdagend en elegant! Samenstelling: 87% polyamide - 13% elasthan
€ 11,95 € 16,95
Bas Tricot Kous
Bas Tricot Kous
Fishnet stay-up kous met een kleine net-optiek en een glanzende boord. Deze boord is aan de binnenzijde voorzien van meerdere siliconen strips, waardoor de kous perfect blijft zitten. Samenstelling: 86% polyamide - 14% elasthan
€ 14,95
1 van 5