Producten van CSP Int. Fashion Group SpA

3 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Dolce Vita - Boxer
Dolce Vita - Boxer
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 17,95
Dolce Vita - Brassiere
Dolce Vita - Brassiere
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 22,95
Dolce Vita - Caraco Round
Dolce Vita - Caraco Round
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 24,95
Dolce Vita - Caraco Vest
Dolce Vita - Caraco Vest
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 26,95
Dolce Vita - Dress Spaghetti Straps
Dolce Vita - Dress Spaghetti Straps
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 29,95
Dolce Vita - Legging
Dolce Vita - Legging
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 36,95
Dolce Vita - Slip
Dolce Vita - Slip
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 14,95
Dolce Vita - T-Shirt Round Long Sleeves
Dolce Vita - T-Shirt Round Long Sleeves
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 36,95
Dolce Vita - T-Shirt Round Short Sleeves
Dolce Vita - T-Shirt Round Short Sleeves
De Dolce Vita collectie van Oroblu wordt geheel naadloos ('Seamless Technology') geproduceerd met zeer zachte microfibre garens en lycra met 3-dimensionale elasticiteit. Hierdoor worden producten van topkwaliteit verkregen met een...
€ 32,95
Dots Pants
Dots Pants
Samenstelling: 42% viscose - 39% polyamide - 14% polyester - 5% elastaan
€ 69,95
Eco 30 Panty
Eco 30 Panty
Ook Oroblu werkt aan duurzaamheid en draagt bij aan het milieu. De Eco collectie is gemaakt van duurzame nylon 6.6 garens. Door het gebruik van gerecyclede garens wordt de CO² emissie met 90% gereduceerd en 80% water bespaard tijdens het...
€ 16,95
Eco 60 Panty
Eco 60 Panty
Ook Oroblu werkt aan duurzaamheid en draagt bij aan het milieu. De Eco collectie is gemaakt van duurzame nylon 6.6 garens. Door het gebruik van gerecyclede garens wordt de CO² emissie met 90% gereduceerd en 80% water bespaard tijdens het...
€ 19,95
Freesia Panty
Freesia Panty
Samenstelling: 89% polyamide - 11% elasthan
€ 18,95
Geo 8 Panty
Geo 8 Panty
Deze zeer transparante panty is perfect voor de zomermaanden! De Geo 8 heeft een vrijwel onzichtbaar teengedeelte en daardoor zeer geschikt om te dragen in open schoenen. Verder heeft de panty een transparant broekgedeelte, platte naden...
€ 10,95
Sale
Glamour Panty
Glamour Panty
Fishnet panty met een extra grote net optiek. Samenstelling: 50% polyamide - 50% elasthan
€ 9,95 € 14,95
Gwen Sok
Gwen Sok
Zijdezacht wol-kasjmier sokje met een kabel-patroon. Samenstelling: 40% wol - 27% viscose - 22% polyamide - 10% kasjmier - 1% elasthan
€ 13,95
Hilda Sok
Hilda Sok
Zijdezacht wol-kasjmier sokje met een kabel-patroon en omslagboord. Samenstelling: 40% wol - 27% viscose - 22% polyamide - 10% kasjmier - 1% elasthan
€ 13,95
I Love Italy 60 Panty
I Love Italy 60 Panty
Samenstelling: 91% polyamide - 5% polypropyleen - 4% elastaan
€ 19,95
Intense 50 Panty
Intense 50 Panty
Deze 50 denier dekkende panty is mat en super elastisch. De panty heeft platte naden en laat daardoor nergens een afdruk achter. Door de perfect aansluitende boord draagt deze panty extra comfortabel. De Maxi-maat is voorzien van een...
€ 12,95
Lacing 40 Panty
Lacing 40 Panty
Samenstelling: 97% polyamide - 3% elastaan.
€ 16,95
Luna Kousenvoetje
Luna Kousenvoetje
Samenstelling: 85% Polyamide - 15% Elasthan
€ 14,95
Magie 20 Panty
Magie 20 Panty
20 denier transparante panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een zeer comfortabele panty. Samenstelling: 92% polyamide - 8% elasthan
€ 11,95
Magie 40 Panty
Magie 40 Panty
40 denier half dekkende panty met een subtiele satijnglans. Dankzij het transparante broekgedeelte, de platte naden en het katoenen kruisje is dit een bijzonder comfortabele panty. Samenstelling: 90% polyamide - 10% elasthan
€ 13,95
Mi-Bas Adelle Kniekous
Mi-Bas Adelle Kniekous
Fashion kniekous in 20 denier met een subtiel all-over stippenpatroon. Door de zachte, brede comfort-top knelt de kniekous niet en blijft deze perfect op haar plaats. Samenstelling: 91% polyamide - 9% elasthan
€ 7,95
3 van 5