Producten van CSP Int. Fashion Group SpA

6 van 6
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Solange Sport Sneakersok (2 - pack)
Solange Sport Sneakersok (2 - pack)
Katoenen sneakersokje met een platte, elastische en comfortabele boord. Ideaal om te dragen tijdens het sporten. Verpakt per twee paar. Samenstelling: 75% katoen - 22% elasthan - 3% polyamide
€ 11,95
Sunny 8 Panty
Sunny 8 Panty
Dunne, super transparante zomerpanty met een natuurlijke uitstraling waardoor het lijkt alsof je geen panty draagt. Deze panty heeft een 'open teengedeelte' dus de tenen zijn onbedekt. Ideaal voor open schoenen en gelakte nagels. De...
€ 11,95
Suntime Panty
Suntime Panty
Deze super transparante en comfortabele zomer-panty draagt zeer luchtig en koel. De panty is zo goed als onzichtbaar en de prachtige huidtinten geven een natuurlijk zongebruind effect. Omdat het teengedeelte ook bijna onzichtbaar is, kan...
€ 12,95
Swing Panty
Swing Panty
Samenstelling: 93% polyamide - 7% elasthan
€ 14,95
Temptation Kous
Temptation Kous
€ 19,95
Temptation Panty
Temptation Panty
In plaats van een losse jarretelgordel en een paar kousen vormt de Temptation 1 geheel. Verleidelijk, speels, sexy en toch elegant! Samenstelling: 87% polyamide - 13% elasthan
€ 26,95
Travel Fit - Dress 3/4 Sleeves
Travel Fit - Dress 3/4 Sleeves
De Travel collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel onderweg zijn of graag comfortabele kleding dragen. De collectie heeft de unieke eigenschap dat het gemaakt is van kreukvrij materiaal. Daardoor neem je het makkelijk mee...
€ 109,95
Travel Fit - Dress Sleeveless
Travel Fit - Dress Sleeveless
De Travel collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel onderweg zijn of graag comfortabele kleding dragen. De collectie heeft de unieke eigenschap dat het gemaakt is van kreukvrij materiaal. Daardoor neem je het makkelijk mee...
€ 79,95
Travel Fit - Mini Dress Short Sleeves
Travel Fit - Mini Dress Short Sleeves
De Travel collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel onderweg zijn of graag comfortabele kleding dragen. De collectie heeft de unieke eigenschap dat het gemaakt is van kreukvrij materiaal. Daardoor neem je het makkelijk mee...
€ 99,95
Travel Fit - Pants
Travel Fit - Pants
De Travel collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel onderweg zijn of graag comfortabele kleding dragen. De collectie heeft de unieke eigenschap dat het gemaakt is van kreukvrij materiaal. Daardoor neem je het makkelijk mee...
€ 69,95
Travel Glam - Pants
Travel Glam - Pants
De Travel collectie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die veel onderweg zijn of graag comfortabele kleding dragen. De collectie heeft de unieke eigenschap dat het gemaakt is van kreukvrij materiaal. Daardoor neem je het gemakkelijk mee...
€ 99,95
Tricot Panty
Tricot Panty
Fishnet panty met een kleine net-optiek. Samenstelling: 86% polyamide - 14% elasthan
€ 12,95
Tulle Panty
Tulle Panty
Een elegante en modieuze panty met de optiek van tulle. Stijlvol en geraffineerd! Samenstelling: 76% nylon - 24% elasthan
€ 14,95
Twins Light 30 Panty (2-Pack)
Twins Light 30 Panty (2-Pack)
Ultra transparante panty, uiterst licht en aangenaan om te dragen. Bevat een comfortabele tailleboord. Verpakt per 2.
€ 16,95
Vanite 15 Panty
Vanite 15 Panty
15 denier transparante panty met een subtiele satijnglans. Een van de echte klassiekers uit de Oroblu collectie die al sinds jaar en dag in de collectie zit. Samenstelling: 88% polyamide - 12% elasthan
€ 10,95
Warm & Soft Legging
Warm & Soft Legging
Zeer dekkende 100 denier legging met fleecelaag aan de binnenzijde. Warmte isolerend en dus een perfecte legging voor de koude dagen. Maar ook heerlijk als 'huislegging' voor een casual dagje thuis! Samenstelling: 89% polyester - 11%...
€ 22,95
Warm & Soft Panty
Warm & Soft Panty
Zeer dekkende 100 denier panty met fleecelaag aan de binnenzijde. Warmte isolerend en dus een perfecte panty voor de koude dagen. Maar ook heerlijk als 'huispanty' voor een casual dagje thuis! Samenstelling: 89% polyester - 11% elasthan
€ 22,95
Waszakje met rits
Waszakje met rits
Met dit waszakje bescherm je kwetsbare producten, zoals panty's en lingerie, tijdens het wassen. Better safe than sorry! Samenstelling: 100% polyester
€ 4,95
Wavy Sok
Wavy Sok
Samenstelling: 64 % polyamide - 29% polypropyleen - 7% elasthan
€ 8,95
Wool Merino - T-Shirt korte mouw
Wool Merino - T-Shirt korte mouw
Tijdloos, sophisticated, maar met een moderne uitstraling. Gemaakt van extra fijne Merino wol dat zeer zacht en luchtig draagt, maar wel warmte geeft. Zowel als boven- en als onderkleding te dragen. Let op: dit artikel heeft een langere...
€ 79,95
6 van 6