Klachten

Garantie

Op alle artikelen die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Als een artikel niet naar behoren functioneert of in goede staat verkeert binnen de toepasselijke garantietermijn, dan zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt, maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van je geld.

Wij benadrukken dat Oroblu gedurende het gehele productieproces een groot aantal controles uitoefent ter bewaking van de zeer hoge kwaliteitsnormeringen. Ondanks dat kunnen er zich incidenteel fabricage/productiefouten voordoen, hetgeen bij een gevoelig product als legwear helaas onvermijdelijk blijft.

Klachten

Uiteraard kan het ook voorkomen dat de kwaliteit van een product na een periode van gebruik niet (meer) aan je verwachting voldoet of dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht een product of onze dienstverlening om een of andere reden niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je een klacht indienen.
Uiteraard heb je geen garantie indien de klacht veroorzaakt is door:

  1. onoordeelkundig gebruik
  2. beschadiging door opzet, of door nalatigheid (bijvoorbeeld val en/of stootschade)
  3. normale slijtage
  4. het niet opvolgen van de wasvoorschriften klachten?

Indien je een klacht hebt dan vragen wij je een e-mail te sturen naar shop@oroblu.nl. Gelieve in deze e-mail het ordernummer en je telefoonnummer te vermelden, zodat wij eventueel telefonisch contact met je op kunnen nemen. Wij zullen het probleem zo spoedig mogelijk in overleg met je oplossen. Teneinde de afhandeling van je klacht soepel te laten verlopen, verzoeken wij je onze aanwijzingen strikt op te volgen. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen afhandelen. Mocht dit om een of andere reden niet mogelijk zijn, dan zullen we je hiervan binnen deze termijn op de hoogte stellen.
De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht zijn in eerste instantie voor eigen rekening. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond wordt verklaard.

Geschillencommissie thuiswinkel.org

Oroblu.nl is sinds 2009 gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Tevens kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.