Maten en kleuren

Kleuren

Alle op de Oroblu online shop gehanteerde afbeeldingen van kleuren zijn benaderingen. Enerzijds is het materiaal dusdanig dat een exacte kleur niet is weer te geven, anderzijds is ook elk beeldscherm verschillend waardoor er kleurverschil kan optreden. Aan de gebruikte afbeeldingen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Maten

Oroblu hanteert diverse maatsystemen voor haar collecties legwear en bodywear. Welke maat je nodig hebt, kan worden ingeschat aan de hand van je lengte en je gewicht. Let op, Oroblu is een Italiaans merk en valt voor sommige producten enigszins kleiner. Indien je maat in de tabel in de buurt van de scheidslijn van 2 maten uitkomt, dan adviseren wij de grotere maat te kiezen.

Bodywear maten

Oroblu hanteert voor haar seamless bodywear een 2-maats maatsysteem, te weten S/M en L/XL. Om de juiste maat te kunnen bepalen, geven wij hier een maatindicatie:

S / M 34-40
L / XL 42-46

Legwear maten

Oroblu hanteert in de legwear verschillende maatsystemen. Op de artikelpagina staat per artikel aangegeven welk maatsysteem van toepassing is en wat je goede maat is.