Retourneren

Wij doen er alles aan om je via onze website voldoende te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.

Herroepingsrecht

Op basis van het herroepingsrecht heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product/de producten.
Nadat je de melding over ontbinding van overeenkomst aan ons hebt gedaan, krijg je aansluitend hierop 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Wil je gebruik maken van deze bedenktijd, dan moet je de producten binnen deze termijn terugsturen. Er geldt echter wel de voorwaarde dat geretourneerde artikelen verpakt dienen te zijn in de originele verpakking en voorzien te zijn van de originele labels (indien redelijkerwijs mogelijk).

Voor ondermode producten zoals panty's, ondergoed, leggings, maillots, body's etc geldt dat je de producten uit de kartonnen verpakking mag halen om het product nader te beoordelen, echter mogen ze niet gedragen worden, anders kunnen wij het product om hygiënische redenen niet meer retour nemen.

Indien je meer doet dan nodig om het product te beoordelen, of er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen.

Het Modelformulier voor herroeping vind je hier.

Ruilen

Voor het ruilen van artikelen geldt dezelfde termijn en dezelfde procedure, met dien verstande dat je op het retourformulier dient te vermelden welk artikel c.q. welke kleur of maat je in plaats van het te ruilen artikel wenst te ontvangen.

Retourprocedure

Indien je een artikel retourneert, verzoeken wij je vriendelijk het volledig ingevulde retourformulier mee terug te sturen. Dit retourformulier vind je bij je zending.
De portokosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor rekening van Oroblu.nl. Frankeer voldoende. Eventuele strafport voor te laag of niet gefrankeerde post van retourzendingen nemen wij niet voor onze rekening.

Frankeer en adresseer middels het adreslabel onderaan het retourformulier. Bij afgifte van het pakket ontvangt je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retour door ons is verwerkt.
De ontvangst en de verwerking van je retour wordt door ons per e-mail bevestigd.
Wij zullen je waar mogelijk terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. Er zullen nooit extra kosten aan zijn verbonden.

Het aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van de annulering van de aankoop, terug storten op je bankrekening.
Wij wachten met terugbetalen totdat wij de producten terug hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat je deze hebt teruggestuurd.

Indien je een bestelling volledig retourneert vergoeden wij het volledige bedrag, dus inclusief de eventueel reeds betaalde bezorgkosten. Bij een gedeeltelijke terugzending vergoeden wij de eventueel reeds betaalde bezorgkosten niet, deze zijn immers van toepassing op de gehouden artikelen.

Retouradres:
Hosiery Center BV
Postbus 2116
5260 CC Vught