• Gratis verzending vanaf € 25.-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen

Beenmode


Oroblu - Beenmode / Legwear

De Oroblu beenmode collectie biedt producten voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Draagcomfort, elasticiteit, zachtheid, duurzaamheid, elegantie en hoogste kwaliteitsniveau, karakteriseren de producten.

Oroblu - Panty's en Leggings   Oroblu - Pantysokjes en Pantykniekousen
Kousenvoetjes

  Pantysokjes en Pantykniekousen

Oroblu - Stay-ups en Jarretelkousen   Oroblu - Leggings
Stay-ups en Jarretelkousen

  Leggings

Oroblu - Panty's   Oroblu - Sokken, Kniekousen en Overknees
Panty's

  Sokken, Kniekousen en Overknees

Oroblu - Maillots  
Maillots

 

Het been is en blijft een zeer belangrijk aandachtspunt voor iedere vrouw. Beenmode vormt daarom een essentiele accessoire in haar garderobe. Zij onderstreept hiermee haar vrouwelijkheid, elegantie en persoonlijkheid. Oroblu is het merk bij uitstek om al deze facetten tot in finesse tot uitdrukking te laten komen!

De Oroblu beenmode collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, raffinement, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en hoogste kwaliteitsniveau karakteriseren ieder van de producten.

Panty's die het been mooier maken, sensuele stay-ups met prachtige kanten boord, modieuze leggings en maillots in cashmere zijn slechts een kleine greep uit het meer dan complete assortiment producten dat Oroblu te bieden heeft.

Oroblu bewaakt haar gehele productieproces met zeer grote zorg om een optimale kwalitietsgarantie te kunnen afgeven. Kwaliteit is het kernwoord dat als een rode draad door alle fases in de totstandkoming van haar producten en collecties heenloopt. Of het nu gaat om de garens, de fijne details, de kleuren of de verpakking, Oroblu streeft altijd naar het hoogst haalbare.

Vanzelfsprekend verliest zij hierbij het milieu niet uit het oog. Met haar state-of-the-art productieproces voldoet Oroblu op alle fronten aan de meest recente Europese milieuwetgeving.

Oroblu Legwear: class never goes unnoticed!